visie

VISIE EN MISSIE

 

ons motto is dat we niet geven wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft.

dit klinkt streng, maar bij elk project gaan we op zoek naar de mogelijkheden of opportuniteiten binnen de bestaande context van het project, die buiten het referentiekader van de opdrachtgever vallen, om zo tot een beter resultaat te komen.

we doen dit door eerst en vooral goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het programma dat wordt voorgelegd grondig te bestuderen.

onze missie bestaat erin om het maximale te halen uit elk project, door een maximale studie van de mogelijkheden, en zo een project af te leveren met een maximum aan benutte kansen.

bij de uitwerking van een project leggen we graag onze eigen specifieke (architecturale) accenten die elk project een meerwaarde geeft die de opdrachtgever niet had verwacht of mogelijk geacht.

maximale studie leidt tot projecten die de max zijn!

bovendien werken we standaard in een volledig virtuele 3D-omgeving bij het ontwerpen en nemen we de klant mee in deze nieuwe 3D-wereld. hierdoor weet de toekomstige gebruiker perfect wat er straks gerealiseerd gaat worden en vermijden we misverstanden.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en overtuig uzelf van de meerwaarde die wij kunnen bieden voor uw project.

 

tim van der stock

architect-bestuurder

voor

TVdS-ARCHITECTEN bv

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!